Óratípusaink

Napindító flow

Kezd feltöltve a napod! Hatha alapú, finoman áramló, kellemesen dinamikus, egész testet átmozgató gyakorlás, relaxációval zárva a végén.

 

Aromaterápiás jóga

Az illóolajok varázsát hívjuk segítségül a teljes ellazulásban, miközben megismerkedünk egy-egy illat fizikai, és lelki hatásaival. A hatha jóga elemek, és ászanak felfrissítik a testedet, az illóolajok és a kellemes relaxáció pedig elcsendesítik az elméd.

 

Gerincjóga

Ezen az órán a gerinc és a gerinc menti tartóizmok vannak fókuszban, a gerinctorna és a gyógytorna keveredik jógikus elemekkel. Kellemes relaxációval összekötve. Kezdőként is szeretettel várlak.

 

Holdfény jóga

“Even if you are not ready for the day, it cannot always be night..” csendül fel a dal – márpedig az egésznapos teendők után csak jól esik a testnek, ha kissé átmozgatjuk, majd egy légzés meditációval felkészítjük a pihenésre és a következő nap teendőire.

 

Hatha jóga

Teljes testet átmozgató óra, amely a Hatha jóga eszköztárát alkalmazva feltölt és energizál. Az óra első felét a dinamikusabb gyakorlatok jellemezik, melyek közt helyet kapnak a napüdvözletek, álló- és egyensúly gyakorlatok. Az óra második felében pedig átnyújtjuk az izmokat, a gerinc, csípő, illetve vállak területére fókuszálva. Az óra legvégét egy stresszoldó, aromaterápiás relaxációval zárjuk.

 

Hatha jóga és meditáció

Mérsékelt ütemben, lépésről lépésre sajátítjuk el az ászanákat, összekapcsoljuk a légzéssel minden mozdulatunkat, s elmerülünk a jóga okozta jótékony hatásokban. Figyelmet fordítunk a helyes légzés elsajátítására, mely fontos része a jógának, s nagyban javítja életminőségünket. Az óra végét egy kellemes egész testet feltöltő relaxációval, valamint vezetett meditációval zárjuk, így mentálisan is feltöltődünk.

 

Lélekmelengető hatha jóga

A mai felgyorsult világban nagyon fontos néha egy kicsit lelassulni és minőségi időt eltölteni önmagaddal, önmagadért. Gyere és tapasztald meg, hogy milyen felemelő érzés egy órára teljesen kizárni a külvilágot, kellemesen átmozgatni a tested, majd átadni magad a pihentető relaxáció élményének!

 

Női Flow

Női jógán a csoport ciklusához igazítjuk az órát, finom, áramló mozdulatokkal átmozgatjuk a testünket. Előtérbe helyezzük a csípő- és mellkasnyitó gyakorlatokat, majd egy rövid gátizomtornát követően relaxációval engedjük el a maradék feszültséget testünkből.

 

Stresszoldó jóga

Nem is lehetne jobb mója a stressz oldásának, mint egy jógaóra. A stresszoldó jóga során az asanakban való koncentráció segít a gócpontok oldásában, az elengedésben és a friss új befogadásában.

 

Napindító vinyasa flow

Finom átmozgatások, még egy kis ringatózás a mozdulatok áramlásában, nyújtózás ha nem is addig míg a takarónk ér, de mindenképp úgy, hogy a testünk is felébredjen és készen álljon a nap kihívásaira.

 

Namasté jóga

Illóolajokkal ellazítjuk az elmét, majd egy lendületes gyakorlással pörgetjük fel a testi tüzeket. Az óra végén pedig egy finom nyújtás és relax gondoskodik arról, hogy teljeen átjárjon a “Namasté érzés”.

 

Soul Flow

Az abszolút szabad és áramló mozdulatokból álló jógaóra, melyben a dinamika és a lágy elemek találkoznak egymással. Kiváló méregtelenítő, mélytisztító hatású jógaóra, mely középpontjában a chakrák állnak. A testet behálózó energetikai hullámok balance-ba helyezésén van a fókusz.

 

Stretching & relax

Zárd a napod egy lágyabb jógával, ami tele van olyan gyakorlatokkal, amik oldják a feszültséget a testedben és a lelkedben. Fókuszban a csípő és a váll, mivel itt rakodik le a legtöbb stressz. A pózokat tovább kitartjuk, ezzel is segítve az ellazulást, befele figyelést és az elengedést. A végen egy kellemes relaxációval zárjuk a gyakorlást.

 

Dinamikus Flow

Tánc, áramlás, a mozdulatok művészete. Kezdőként is követhető átkötések, mégis megadva a mozgás folyamatosságának teljességét, kiegészítve helyenként a haladóknak is szórakozást nyújtó kihívásokkal. Igény esetén dance flow koreográfiával fűszerezzük az órát.

 

Ashtanga

Az Ashtanga jóga (ashtanga = 8 ág) a Hatha jóga egyik összetett, dinamikus formája, amely kötött gyakorlatsorokból, összesen hat sorozatból áll. A sorozatok nem csak az ászanákat állítják sorrendbe, hanem összekötik őket a légzéssel, a bandhákkal és a dristikkel. Így a gyakorlás folyamatosan zajlik. Ez egy kiváló módszer azok számára, akik keményen szeretnének gyakorolni.

 

Tradícionális hatha jóga

A Nap és a Hold energiáit használva törekedünk az ellentéteken való felülemelkedésre, és az egység elérésre. Teljes testi, és lelki feltöltődésben lehet részed miközben átmozgatjuk minden porcikádat, és elengedünk minden olyan dolgot amik téged nem szolgálnak, teret adva az összes pozitív rezgésnek.

 

Reformer gerincjóga

A Gerincjóga elemei keverednek egy dinamikusabb gerincstabilizáló, mély core izomzatot építő gyakorlatsorral. Ülőmunka mellett az egyik legkiválóbb óratípusok közé sorolható.

 

Kismama jóga

A várandósságod 13. hetétől várunk szeretettel kismama jóga órára, akkor is, ha korábban még sosem jógáztál! A kismama jóga segít abban, hogy a várandósság időszaka a lehető legkellemesebben teljen, a baba számára is pozitív körülményeket biztosítva. Az órán jógagyakorlatok és relaxáció segítségével hangolódhatsz önmagadra és kisbabádra, ezzel támogatva a várandósság testi-lelki változásait és a szülésre való felkészülést. Minden órát egy rövid beszélgetéssel indítunk, majd egy kellemesen átmozgató gyakorlással folytatunk. Az óra végén kiemelt hangsúlyt kap a gátizmok erősítése és a meditációval egybekötött relaxáció is, amely a babával való kapcsolódást különleges szintre emeli.

 

Alakformáló jóga

Nincs hatékonyabb és természetesebb módja a megerősödésnek, mint saját testedet használni a gravitáció ellen. Egy-egy ilyen gyakorlás során erősítjük a mélyhátizmokat, a core izmokat, farizmokat, karokat. Az alakformáló jóga célja elsősorban nem a súlyvesztés, hanem az egész alak átformálása, feszessé, és tónusossá alakítva a test minden vonalát – természetesen az eredmény nem azonnal vehető észre, de rendszeres gyakorlással könnyen beindul a változás.

 

Relax body & mind jóga

Minden porcikád arra vágyik, hogy kellemes, óvatos, lassú mozdulatokkal nyiss befelé és kifelé is egyaránt? Akkor ez a te óratípusod.

 

Gyertyafényes relaxáló jóga

Engedd el a hét fáradalmait, szánj időt saját magadra. Testet-lelket simogató relaxálód órán megtisztítjuk érzelmeinket, elengedünk mindent, ami nem szolgál többé. Nézz szembe saját határaiddal, engedd, hogy segítsek kilépni a komfortzónádból, összegyűjtve minden energiát az új hétre.