Hangfürdő tibeti hangtálakkal

Időpont
Date(s) - 2020/03/21
12:00 - 13:00

Helyszín
Yoga Labor Studio

Helyek
2 / 11

Kategóriák


Március 21-én, szombaton, 12:00 órától szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt egy 60 perces hangfürdőre, amely során elmerülünk a tibeti hangtálak hangjai és rezgései által keltett gyógyító térben, ahol teljesen ellazulhatunk, megpihenhetünk és feltöltődhetünk.

A hangfürdő alatt kényelmes, fekvő helyzetben helyezkednek el a résztvevők és egy rövid, vezetett relaxációs vagy meditációs gyakorlatot követően elmerülnek a hangtálak játékában.

Hogyan hatnak ránk a tibeti hangtálak?

A hangtálak hangjai és rezgései elsősorban a vízrészecskék közvetítésével terjednek a testünkben, visszaállítva a test természetes egyensúlyi állapotát, harmóniáját, ami a bennünket érő különböző stresszhatások által megbomlik.
Fizikai szinten a hangfürdő alkalmas a fájdalmak feloldására, a merev és feszült izmok ellazítására és az idegrendszerre hatva harmonizálja a légzést, a vérkeringést és az anyagcsere folyamatokat is, illetve beindítja a szervezet regeneráló, öngyógyító folyamatait.
Javítja a relaxációra való készségünket azáltal, hogy segít befelé fordítani a figyelmet és elcsendesíteni az elmét. Ebben a belső csendben gyakran választ vagy megoldást kapunk olyan kérdésekre, amelyek már régóta foglalkoztatnak, illetve olyan élethelyzetekre, amelyekből nem tudunk továbblépni. A hangtálak tehát támogatják az elengedés és a megújulás folyamatait is. Egy különlegesen relaxált, mégis éber tudatállapotba kerülhetünk általuk, amelyben a fizikai test és az elme is megpihen.
A hangfürdő után így sokkal kiegyensúlyozottabbak leszünk.

Ajánlott kényelmes, réteges öltözékben érkezni. A relaxáció földön fekvő helyzetben történik, takarót, párnákat és jógaszőnyeget biztosítunk.

A foglalkozást Kaskötő Lilla, jógaoktató és hangterapeuta vezeti.
Időtartam: 60 perc
Ára: 3500 Ft

Jelentkezés menete: Kérjük, hogy a Yoga Labor honlapján regisztrálj az órára: https://yogalaborstudio.com/orak/

Az órát minimum 4 fő jelentkezése esetén tartjuk meg.

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal.

Várunk szeretettel.

Foglalások

Foglalás zárva erre az eseményre.