Női jógaoktató képzés

GERINCJÓGA ALAPOKON

2023 október – 2024 szeptember

A képzésről

Ezzel a rendkívüli, 250 órás gerincközpontú hatha- és női jóga oktatóképzéssel olyan női jóga oktatói életút-modellt hoztunk létre, mely szakmailag alapos és biztonságos tudásalapot nyújt ahhoz, hogy a női jógagyakorlók mindennapjait segíteni tudja. Ugyanakkor célunk az, hogy a képzés elvégzésével a hatha jóga alapjait elsajátítva, ne csak női gyakorlóknak legyen képes a végzett oktató gyakorlásokat vezetni.

Tudnivalók

A képzés időtartama:

2023. október – 2024. szeptember

1 elvonulás a Yoga Labor Studioban, 1 pedig a Radhe resortban (külön fizetendő, ára 80.000 Ft)

Az ár 2 képzést is tartalmaz: női jógaoktató & gerincjóga oktató

Az első oktatási nap előtt online “évnyitót” tartunk, ahol a csapatnak elmondunk minden apró részletet, hogy mire is számíthatnak az első napon és a képzésen.

A képzés a

Yoga Alliance International (YAI)

védjegyét viseli és hivatalos felnőttképzésnek minősül.

A 2023-2024 év legizgalmasabb képzése vár rád

További tudnivalók

Mi a különlegessége ennek a képzésnek?

Társadalmunk legnagyobb nehézsége, hogy a nők nem élik meg női identitásukat igazán, teljesen fel van borulva a bennük lévő egyensúly. Fiatal nők civilizációs betegségekkel küzdenek, nagyon sokuknál nehezített a babavárás. Nem tudnak boldog párkapcsolatokat létrehozni és fenntartani. Véleményünk szerint a szerepcsere, a felborult egyensúly a férfi és női minőségekben a legfőbb oka ennek.

Elsősorban nekik szól ez a képzés. Úgy tanítjuk meg a jóga alapjait, hogy közben megtanulja a résztvevő annak női és férfi megközelítését is. A képzés válaszokat ad arra, hogy a jóga hagyományait követve hogyan lehet ciklustudatosan jógázni? Hogyan lehet óraterveket, tanfolyami, több alkalmas képzési tematikát felépíteni úgy, hogy közben fejlesztjük a női testtudatot, a gerinc egészségét támogató gyakorlást vezetünk és a női identitástudat is kialakul, mélyül. A jóga alapjainak ilyen mély és átfogó elsajátítása képessé teszi a végzett oktatót, hogy igény esetén ne csak nőknek tartson órákat, hanem bármely felnőtt korosztálynak. 

A képzés ára:

550.000 Ft

(részletfizetési lehetőséggel)

A képzés helyszíne:

Yoga Labor Studio

Demeter Dóra

Szakács-Somogyi Judit

Képzést vezeti:

Szakács-Somogyi Judit, YAI 500 és MJSZ által minősített vezető jógaoktató

Meghívott társoktatók, előadók:

Demeter Dóra, a Yoga Labor Jógastúdió és Jógaiskola vezetője

Hogyan tudsz a képzésre jelentkezni?

Jelentkezni a 

 yogalaborstudio@gmail.com

e-mail címen keresztül tudsz, ahol felvesszük veled a kapcsolatot.

Várunk szeretettel képzésünkre!