YOGA LABOR STUDIO

Rólunk

A Yoga Labor studio Budapest Belvárosában az V. kerület szívében vár Téged, fiatalos pezsgéssel, mégis harmóniát árasztva, ahol feltöltődhetsz a fáradt mindennapok után, vagy indítsd velünk a napod már reggel.

Ha ellátogatsz hozzánk, biztosan barátságos légkör fog fogadni, ahol friss gyümölcsökkel, tiszta vízzel és meleg teával várunk minden kedves vendégünket egy nyugalmat és stílust sugárzó stúdióban. Matracot vagy törülközőt sem kell hoznod, erről mi gondoskodunk helyetted és még az sem baj, ha munka vagy iskola után érkezel, feltudsz frissülni a fürdőben, ahol minden amire szükséged lehet rendelkezésedre áll.

Nálunk mindenki megtalálja a hangulatához vagy tudásához éppen illő óratípust, legyen az kezdőbb vagy haladó szint, nyugtató relaxáló foglalkozás vagy erősítő, gerincstabilizáló óra. Hétvégén is vannak foglalkozások, tehát rajtunk nem fog múlni a gyakorlásod.

A jóga néhány bizonyítottan jótékony hatása:

méregtelenítés

jobb emésztés

alakformálás

egészséges gerinc

stresszoldás

A felsoroltakból is látszik, hogy elképesztően sokat tudunk tenni a testi és szellemi egészségünkért azzal, hogy rendszeresen jógázunk. Csupán egy teendőnk van – gyakorolni, hiszen a jóga egyszerű, viszont annyi megközelítése van ahány típusú ember. Mindegy milyen irányzatot választunk, a jóga tálcán kínálja az egészséget (is), rajtunk áll, hogy elfogadjuk-e.

Úgyhogy matracra fel!

Amit kínálunk:

  • Szakértő oktatók, akik segítik fejlődésed
  • Jóga és funkcionális edzések
  • Folyamatosan megújuló programok, workshopok
  • Csoportos- és magánórák a hét minden napján
  • Kiváló minőségű antibakteriális és csúszásmentes matracok

Látogass el hozzánk, szeretettel várunk!

Foglalás

Stúdió