Workshop: Lélegezd ki magad a rázós helyzetekből!

Lélegezd ki magad a rázós helyzetekből! – Workshop Jucyval

Mindannyiunk életében vannak nehezebb pillanatok, amikkel meg kell küzdenünk. Kinek könnyebben, kinek nehezebben megy. Ehhez mindenkinek van valamilyen megküzdési stratégiája, amelyet az évek során kialakított magának, vagy spontán kialakult. Kérdés az, hogy ez vajon hatékony-e? Mennyire feszülsz bele a megoldás megtalálásába? Tudod-e végig irányítani a folyamatot, vagy inkább elszenvedője vagy, netán sodródsz az árral, majd valahogy lesz alapon?

A jóga a tudatos önirányítás képességét tanítja meg számtalan hatékonyabbnál hatékonyabb módszerével. Nagyon sok gyakorlatot tanulunk az órákon a gyakorlókkal, mégis az a tapasztalatom, hogy nehezebb szituációkban nem mindig tudják azokat készségszinten alkalmazni.

Miért van ez? Legtöbbször azért, mert a technikát elsajátította ugyan, sokszor az órai gyakorlásokon kívül is gyakorolja, mégsem jut eszébe alkalmazni az adott éles helyzetben.

Azt pedig pláne nem tudja, hogy ezt a sok technikát hogyan fűzze össze, hogy még működjön is, valódi segítséget nyújtson.

Ha magadra ismertél a fenti néhány mondatban, akkor itt a helyed, mert ezen a workshopon olyan játékos formában fogod gyakorolni a különböző légző- és pránajáma gyakorlatokat, amely során megérted, miért és hogyan működnek azok a hétköznapokban, rálátást kapsz, hogy miként alkalmazd őket egy adott rázós szituációban.

Nem lesz másra szükséged, csak a kíváncsiságodra és a jókedvedre, no meg a játékosságodra.

Díjmentes lemondási határidő:
05.18. 12:00
A foglalásodat előreutalással tudod biztosítani!

Számlaszám:
Szakács-Somogyi Judit Ildikó OTP 11704007-22040619-00000000

The Workshop ticket sales has ended!

dátum

2022 máj. 19.
Expired!

időpont

18:30 - 20:30

Résztvételi díj

6.000 Ft

Helyszín

Yoga Labor Stúdió - Nagy terem
1055 Budapest, Nyugati tér 8.

Oktató

Jucy
Email
szakacssomogyijudit@gmail.com

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail