Soul Flow

Az abszolút szabad és áramló mozdulatokból álló jógaóra, melyben a dinamika és a lágy elemek találkoznak egymással. Kiváló méregtelenítő, mélytisztító hatású jógaóra, mely középpontjában a chakrák állnak. A testet behálózó energetikai hullámok balance-ba helyezésén van a fókusz.

 

Amennyiben 2 főnél kevesebb a bejelentkező, az óra elmarad.

Abban a kivételes esetben, ha végül csak 1 fő jelenik meg az órán, egy privát órában lehet részed az alapáron felüli +2.500 Ft-ért!

 

Áraink

Csoportos jógaóráink ára két részből áll: Studio napi jegy (1.950 Ft/nap) + csoportos óra jegy (2.500 Ft/alkalom)

Egy csoportos jóga óra részvételi díja összesen 4.450 Ft, melyet a Studio felé és az oktató felé külön-külön tudod rendezni az óra kezdése előtt.

Egyéb információk

A Studio használati jegy egy napra szól és benne foglaltatnak a Stúdió által a Vendégek számára nyújtott kényelmi szolgáltatások, így egy napon több órát is látogathatsz. A jegyet recepciós munkatársunknál tudod megvenni. A csoportos jógaóra jegyet közvetlenül az Oktatónál tudod megvárásolni az óra kezdése előtt. Mindkét esetben készpénzes és kártyás fizetés is lehetséges.

Érvényes Studio bérlettel rendelkező vendégeinknek már csak az oktatói díjat szükséges rendezni az oktatónál az óra kezdése előtt.

 

Lemondás

Foglalásod az esemény kezdete előtt 4 órával módosíthatod díjmentesen. Ezen felüli lemondás 2500 forint díjfelszámolással jár, amelyet az oktatónak kell kiegyenlítened.

Book Event

60 perces csoportos jógaóra Ft

Soul Flow Dórival

Available Tickets: 8
The 60 perces csoportos jógaóra ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Date

2023 Oct. 04.

Time

18:00 - 19:00

Cost

4.450 Ft

Helyszín

Yoga Labor Stúdió - Nagy terem
1055 Budapest, Nyugati tér 8.

Oktató

Dóri

"Évek óta életem része a jóga, az emberekkel való foglalkozás. Kihívásként élem meg, mikor teljesen különböző emberek érkeznek hozzám és mégis egy egységként tudnak együttműködni egy közös célért, amiben kitudnak teljesedni. Ez motivál a jóga oktatásában. Minden órámat gondosan a csoport összetétele alapján állítom össze, hogy mindenki megtalálja benne azt, amire éppen szüksége van. Tanulmányaim a Testnevelési Egyetemen kezdődtek és hosszú éveken át folytatódtak különböző neves jógaoktatói képzéseken, melyet a legnagyobb odafigyeléssel adom át a gyakorlások alatt. Óráimon szeretem a dinamikusságot ötvözni a preventív, nyugodt mozdulatokkal. Legfőbb, örökérvényű mottóm: ép testben, ép lélek. Szeretettel várlak, ha mind ezt megtapasztalnád."

Foglalás
QR Code

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail