Relax Gerincjóga

Készítsük elő a mély és hosszú alvást egy könnyed gerincjóga gyakorlással. A gyakorlás folyamán végig megyünk a sresszzónákon és előkészítjük az idegrendszert, hogy könnyedén és nyugodtan tudjunk aludni. Neked szól ez a gyakorlás, ha jól szeretnél aludni vagy csak stressz mentesen szeretnéd tölteni az estéd.

 

Amennyiben 2 főnél kevesebb a bejelentkező, az óra elmarad.

Abban a kivételes esetben, ha végül csak 1 fő jelenik meg az órán, egy privát órában lehet részed az alapáron felüli +2.500 Ft-ért!

 

Áraink

Csoportos jógaóráink ára két részből áll: Studio napi jegy (1.950 Ft/nap) + csoportos óra jegy (2.500 Ft/alkalom)

Egy csoportos jóga óra részvételi díja összesen 4.450 Ft, melyet a Studio felé és az oktató felé külön-külön tudod rendezni az óra kezdése előtt.

Egyéb információk

A Studio használati jegy egy napra szól és benne foglaltatnak a Stúdió által a Vendégek számára nyújtott kényelmi szolgáltatások, így egy napon több órát is látogathatsz. A jegyet recepciós munkatársunknál tudod megvenni. A csoportos jógaóra jegyet közvetlenül az Oktatónál tudod megvárásolni az óra kezdése előtt. Mindkét esetben készpénzes és kártyás fizetés is lehetséges.

Érvényes Studio bérlettel rendelkező vendégeinknek már csak az oktatói díjat szükséges rendezni az oktatónál az óra kezdése előtt.

 

Lemondás

Foglalásod az esemény kezdete előtt 4 órával módosíthatod díjmentesen. Ezen felüli lemondás 2.500 forint díjfelszámolással jár, amelyet az oktatónak kell kiegyenlítened.

Book Event

90 perces csoportos jógaóra Ft

Relax Gerincjóga Enével

Available Tickets: 8
The 90 perces csoportos jógaóra ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Date

2023 Oct. 07.

Time

18:00 - 19:00

Cost

4.450 Ft

Helyszín

Yoga Labor Stúdió - Nagy terem
1055 Budapest, Nyugati tér 8.

Oktató

Ené
Email
anrila181@gmail.com

Hatha jóga és gerincjóga oktató

Foglalás
QR Code

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail