Reformer Hatha Jóga

A Gerincjóga elemei keverednek egy dinamikusabb gerincstabilizáló, mély core izomzatot építő gyakorlatsorral. Ülőmunka mellett az egyik legkiválóbb óratípusok közé sorolható.

 

Áraink

Egy csoportos jóga óra részvételi díja 4.190 Ft

A csoportos jógaóra jegyet személyesen a Recepción tudod megvárásolni az óra kezdése előtt. Készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges.

 

Egyéb információk

Amennyiben 2 főnél kevesebb a bejelentkező, az óra elmarad. Ez esetben az óra kezdése előtt legalább 4 órával értesítünk majd.

 

Lemondás

Foglalásod az esemény kezdete előtti nap este 20 óráig módosíthatod díjmentesen. Ezen felüli lemondás 2.500 Ft díjfelszámolással jár, amelyet az oktatónak kell kiegyenlítened.

Book Event

60 perces csoportos jógaóra Ft

Reformer hatha jóga Dórival

Available Tickets: 10
The 60 perces csoportos jógaóra ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Date

2023 Dec. 15.

Time

08:30 - 09:30

Cost

4.190 Ft

Helyszín

Yoga Labor Stúdió - Nagy terem
1055 Budapest, Nyugati tér 8.
Kategóriák

Oktató

Dóri

"Évek óta életem része a jóga, az emberekkel való foglalkozás. Kihívásként élem meg, mikor teljesen különböző emberek érkeznek hozzám és mégis egy egységként tudnak együttműködni egy közös célért, amiben kitudnak teljesedni. Ez motivál a jóga oktatásában. Minden órámat gondosan a csoport összetétele alapján állítom össze, hogy mindenki megtalálja benne azt, amire éppen szüksége van. Tanulmányaim a Testnevelési Egyetemen kezdődtek és hosszú éveken át folytatódtak különböző neves jógaoktatói képzéseken, melyet a legnagyobb odafigyeléssel adom át a gyakorlások alatt. Óráimon szeretem a dinamikusságot ötvözni a preventív, nyugodt mozdulatokkal. Legfőbb, örökérvényű mottóm: ép testben, ép lélek. Szeretettel várlak, ha mind ezt megtapasztalnád."

Foglalás
QR Code

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail