Női jóga

Női jóga órán könnyed átmozgatásra számíthatsz, mely a hatha jóga elemeire épül, azonban átformálódik, alkalmazkodva a női test és lélek állandó változásaihoz, sajátosságaihoz. Az órán kiemelt figyelmet kapnak a mellkas- és csípőnyitó ászanák, a medence és a gáti terület erősítése, a légzéstechnikák elsajátítása és persze az illóolajakkal egybekötött relaxáció.
Ezen az órán minden rólad szól! Minden gyakorlat a Te igényeid és hangulatod szerint segít a női minőség mélyebb megélésében és a női egészség megőrzésében/helyreállításában.

Abban az esetben ha a mai napon másodszor veszel részt a stúdió óráin, a 2. alkalmad 50% kedvezménnyel veheted igénybe.

Amennyiben 2 főnél kevesebb a bejelentkező, az óra elmarad.

Abban a kivételes esetben, ha végül csak 1 fő jelenik meg az órán, 1500 Ft felárral tud az órán részt venni!

 

Lemondás

Foglalásod az esemény kezdete előtti este 20 óráig módosíthatod díjmentesen. Ezen felüli lemondás 2000 Ft díjfelszámolással jár. Alkalmas bérlet esetén 1 alkalom levonást von maga után.

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

Foglalás az eseményre

90 perces csoportos jógaóra Ft

Női jóga órán könnyed átmozgatásra számíthatsz, mely a hatha jóga elemeire épül, azonban átformálódik, alkalmazkodva a női test és lélek állandó változásaihoz, sajátosságaihoz. Az órán kiemelt figyelmet kapnak a mellkas- és csípőnyitó ászanák, a medence és a gáti terület erősítése, a légzéstechnikák elsajátítása és persze az illóolajakkal egybekötött relaxáció. Ezen az órán minden rólad szól! Minden gyakorlat a Te igényeid és hangulatod szerint segít a női minőség mélyebb megélésében és a női egészség megőrzésében/helyreállításában.

Available Tickets: 10
The 90 perces csoportos jógaóra ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

dátum

2023 jún. 03.

időpont

10:00 - 11:30

Résztvételi díj

4.450 Ft

Helyszín

Yoga Labor Stúdió - Nagy terem
1055 Budapest, Nyugati tér 8.

Oktató

Édi
Email
eduayoga@gmail.com
Foglalás

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail