Női jóga

Női jóga órán könnyed átmozgatásra számíthatsz, mely a hatha jóga elemeire épül, azonban átformálódik, alkalmazkodva a női test és lélek állandó változásaihoz, sajátosságaihoz. Az órán kiemelt figyelmet kapnak a mellkas- és csípőnyitó ászanák, a medence és a gáti terület erősítése, a légzéstechnikák elsajátítása és persze az illóolajakkal egybekötött relaxáció.
Ezen az órán minden rólad szól! Minden gyakorlat a Te igényeid és hangulatod szerint segít a női minőség mélyebb megélésében és a női egészség megőrzésében/helyreállításában.

Abban az esetben ha a mai napon másodszor veszel részt a stúdió óráin, a 2. alkalmad 50% kedvezménnyel veheted igénybe.

Amennyiben 2 főnél kevesebb a bejelentkező, az óra elmarad.

 

Lemondás

Foglalásod az esemény kezdete előtt 2 órával módosíthatod díjmentesen. Ezen felüli lemondás 2000 Ft díjfelszámolással jár. Alkalmas bérlet esetén 1 alkalom levonást von maga után.

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

Foglalás az eseményre

90 perces csoportos jógaóra Ft

Női jóga órán könnyed átmozgatásra számíthatsz, mely a hatha jóga elemeire épül, azonban átformálódik, alkalmazkodva a női test és lélek állandó változásaihoz, sajátosságaihoz. Az órán kiemelt figyelmet kapnak a mellkas- és csípőnyitó ászanák, a medence és a gáti terület erősítése, a légzéstechnikák elsajátítása és persze az illóolajakkal egybekötött relaxáció. Ezen az órán minden rólad szól! Minden gyakorlat a Te igényeid és hangulatod szerint segít a női minőség mélyebb megélésében és a női egészség megőrzésében/helyreállításában.

Available Tickets: 2
The 90 perces csoportos jógaóra ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

dátum

2023 febr. 04.

időpont

10:00 - 11:30

Résztvételi díj

4.450 Ft

Helyszín

Yoga Labor Stúdió - Kis terem
1055 Budapest, Nyugati tér 8.

Oktató

Édi
Email
eduayoga@gmail.com
Foglalás

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail