Mindful jóga

A hétköznapokban sokszor elfelejtünk igazán, tudatosan a jelenben létezni, hiszen sokszor a múlt vagy a jövő történései foglalkoztatnak inkább minket. Ezen az órán kellemes csípő – és mellkasnyitásokkal, jól eső nyújtásokkal és csavarásokkal, valamint az egyensúlyérzéket fejlesztő ászanákkal segítek Neked megélni az adott pillanat varázsát. A pihentető relaxáció az óra végén pedig azt a célt szolgálja, hogy fizikálisan és mentálisan is teljesen feltöltődve tudd folytatni a heted hátralévő részét.

Abban az esetben ha a mai napon másodszor veszel részt a stúdió óráin, a 2. alkalmad 50% kedvezménnyel veheted igénybe.

 

Lemondás

Foglalásod az esemény kezdete előtt 2 órával módosíthatod díjmentesen. Ezen felüli lemondás 1500 Ft díjfelszámolással jár. Alkalmas bérlet esetén 1 alkalom levonást von maga után.

 • 00

  Nap

 • 00

  óra

 • 00

  perc

 • 00

  másodperc

Foglalás az eseményre

60 perces csoportos jógaóra Ft

A hétköznapokban sokszor elfelejtünk igazán, tudatosan a jelenben létezni, hiszen sokszor a múlt vagy a jövő történései foglalkoztatnak inkább minket. Ezen az órán kellemes csípő - és mellkasnyitásokkal, jól eső nyújtásokkal és csavarásokkal, valamint az egyensúlyérzéket fejlesztő ászanákkal segítek Neked megélni az adott pillanat varázsát. A pihentető relaxáció az óra végén pedig azt a célt szolgálja, hogy fizikálisan és mentálisan is teljesen feltöltődve tudd folytatni a heted hátralévő részét.

Available Tickets: 4
The 60 perces csoportos jógaóra ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

dátum

2022 máj. 24.

időpont

17:30 - 18:30

Résztvételi díj

2.900 Ft

Helyszín

Yoga Labor Stúdió - Kis terem
1055 Budapest, Nyugati tér 8.

Oktató

Édi
Email
eduayoga@gmail.com
Foglalás

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail