Légzésterápiás Gerincjóga

Az abszolút szabad és áramló mozdulatokból álló jógaóra, melyben a dinamika és a lágy elemek találkoznak egymással. Kiváló méregtelenítő, mélytisztító hatású jógaóra, mely középpontjában a chakrák állnak. A testet behálózó energetikai hullámok balance-ba helyezésén van a fókusz.

 

Áraink

Egy csoportos jóga óra részvételi díja 4.190 Ft

A csoportos jógaóra jegyet személyesen a Recepción tudod megvárásolni az óra kezdése előtt. Készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges.

 

Egyéb információk

Amennyiben 2 főnél kevesebb a bejelentkező, az óra elmarad. Ez esetben az óra kezdése előtt legalább 4 órával értesítünk majd.

 

Lemondás

Foglalásod az esemény kezdete előtt 4 órával módosíthatod díjmentesen. Ezen felüli lemondás 2.500 Ft díjfelszámolással jár, amelyet az oktatónak kell kiegyenlítened.

Date

2023 Dec. 13.

Time

18:00 - 19:00

Cost

4.190 Ft

Helyszín

Yoga Labor Stúdió - Nagy terem
1055 Budapest, Nyugati tér 8.

Oktató

Dóri

"Évek óta életem része a jóga, az emberekkel való foglalkozás. Kihívásként élem meg, mikor teljesen különböző emberek érkeznek hozzám és mégis egy egységként tudnak együttműködni egy közös célért, amiben kitudnak teljesedni. Ez motivál a jóga oktatásában. Minden órámat gondosan a csoport összetétele alapján állítom össze, hogy mindenki megtalálja benne azt, amire éppen szüksége van. Tanulmányaim a Testnevelési Egyetemen kezdődtek és hosszú éveken át folytatódtak különböző neves jógaoktatói képzéseken, melyet a legnagyobb odafigyeléssel adom át a gyakorlások alatt. Óráimon szeretem a dinamikusságot ötvözni a preventív, nyugodt mozdulatokkal. Legfőbb, örökérvényű mottóm: ép testben, ép lélek. Szeretettel várlak, ha mind ezt megtapasztalnád."

QR Code

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail