Jógakaland Gyerekjóga

A Jógakalandos Gyerekjóga órákon a gyerekek játékos módon ismerik meg a jógázás örömteli, fejlesztő, stresszoldó hatásait, miközben izgalmas kalandokat élnek át a mesés történeteken keresztül.
Az óra fontos része a pozitív megerősítések és a relaxáció is, ami hiszen nem csak a testet, hanem a lelket is formálja.
Mesés jógakártyák segítségével elvarázsolom a 3-10 éves gyerekeket Jógaországba, ahol a mese közben jógapózokat és és fejlesztő gyakorlatokat végzek a gyerekekkel.
Sok játékkal, mesével és utánzással vonom be a gyerekeket a gyakorlatokba, így az alapokat már el lehet kezdeni velük 3 éves kortól, és ahogy haladnak előre a korban, egyre több mindent lehet mutatni nekik.
Az órákhoz szükséges: 
– kényelmes ruházat
– jóga zokni vagy mezítláb
– víz
Az óra szülő nélkül zajlik.

Áraink

Egy gyerekjóga óra részvételi díja 3.500 Ft /gyerkőc

A csoportos jegyet személyesen a Recepción tudod megvárásolni az óra kezdése előtt. Készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges.

 

Egyéb információk

Amennyiben 2 főnél kevesebb a bejelentkező, az óra elmarad. Ez esetben az óra kezdése előtt legalább 4 órával értesítünk majd.

 

Lemondás

Foglalásod az esemény kezdete előtti nap este 20 óráig módosíthatod díjmentesen. Ezen felüli lemondás 2.500 Ft díjfelszámolással jár, amelyet az oktatónak kell kiegyenlítened.

Date

2023 Dec. 16.

Time

09:00 - 10:00

Cost

3.500 Ft

Helyszín

Yoga Labor Stúdió - Nagy terem
1055 Budapest, Nyugati tér 8.
Kategóriák

Oktató

Ili
Email
ilonanemeth97@gmail.com
QR Code

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail