Hangtálterápiás jóga

A hangtálterápiás jógát jó szívvel ajánlom, ha lassabb gyakorlásra van szükséged és keresed a módját, hogyan tudnál egy feszült munkanap végén megnyugodni, pihentetőbben aludni. Miközben a tested stresszoldó ászanákban pihen, a hangtálak testre helyezéssel kerülnek megszólaltatásra.
Gyere és tapasztald meg a stresszoldó ászanák és a tibeti hangtálak varázslatos világát, csoportos vagy egyéni órán! Kezdőként is bátran csatlakozhatsz.
A babavárás első trimeszterében kérlek válassz másik óratípust.

 

Amennyiben 2 főnél kevesebb a bejelentkező, az óra elmarad.

Abban a kivételes esetben, ha végül csak 1 fő jelenik meg az órán, egy privát órában lehet részed az alapáron felüli +2.500 Ft-ért!

 

Áraink

Csoportos jógaóráink ára két részből áll: Studio napi jegy (1.950 Ft/nap) + csoportos óra jegy (2.500 Ft/alkalom)

Egy csoportos jóga óra részvételi díja összesen 4.450 Ft, melyet a Studio felé és az oktató felé külön-külön tudod rendezni az óra kezdése előtt.

Egyéb információk

A Studio használati jegy egy napra szól és benne foglaltatnak a Stúdió által a Vendégek számára nyújtott kényelmi szolgáltatások, így egy napon több órát is látogathatsz. A jegyet recepciós munkatársunknál tudod megvenni. A csoportos jógaóra jegyet közvetlenül az Oktatónál tudod megvárásolni az óra kezdése előtt. Mindkét esetben készpénzes és kártyás fizetés is lehetséges.

Érvényes Studio bérlettel rendelkező vendégeinknek már csak az oktatói díjat szükséges rendezni az oktatónál az óra kezdése előtt.

 

Lemondás

Foglalásod az esemény kezdete előtt 4 órával módosíthatod díjmentesen. Ezen felüli lemondás 2500 forint díjfelszámolással jár, amelyet az oktatónak kell kiegyenlítened.

The 60 perces csoportos jógaóra ticket sales has ended!

Date

2023 Jul. 31.
Expired!

Time

19:30 - 20:30

Cost

4.450 Ft

Helyszín

Yoga Labor Stúdió - Nagy terem
1055 Budapest, Nyugati tér 8.

Oktató

Anna
Email
Flowbyanna@gmail.com

Hangtálterápiás jóga, hatha, vinyasa flow és gerinctorna oktató

QR Code

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail