Gyertyafényes stretching és relaxáció

Tökéletes zárása a napnak, ahol elengedjük mindazt, amire már nincs szükségünk. Hosszan elmélyülünk az ászanákban. Ezáltal megnyugszik az elme, az idegrendszer, ellazul a test, így oldódnak a mélyen zárt blokkok. Minden órán egy-egy energiaközpontra (csakra) fókuszálunk, így a rendszeres gyakorlással segíted az egyre tökéletesebb energiaáramlást a testedben. Az órát hosszabb, lelket simogató relaxációval zárjuk.

Amennyiben 2 főnél kevesebb a bejelentkező, az óra elmarad.

Abban a kivételes esetben, ha végül csak 1 fő jelenik meg az órán, egy privát órában lehet részed az alapáron felüli +2.500 Ft-ért!

 

Áraink

Csoportos jógaóráink ára két részből áll: Studio napi jegy (1.950 Ft/nap) + csoportos óra jegy (2.500 Ft/alkalom)

Egy csoportos jóga óra részvételi díja összesen 4.450 Ft, melyet a Studio felé és az oktató felé külön-külön tudod rendezni az óra kezdése előtt.

Egyéb információk

A Studio használati jegy egy napra szól és benne foglaltatnak a Stúdió által a Vendégek számára nyújtott kényelmi szolgáltatások, így egy napon több órát is látogathatsz. A jegyet recepciós munkatársunknál tudod megvenni. A csoportos jógaóra jegyet közvetlenül az Oktatónál tudod megvárásolni az óra kezdése előtt. Mindkét esetben készpénzes és kártyás fizetés is lehetséges.

Érvényes Studio bérlettel rendelkező vendégeinknek már csak az oktatói díjat szükséges rendezni az oktatónál az óra kezdése előtt.

 

Lemondás

Foglalásod az esemény kezdete előtti nap este 20 óráig módosíthatod díjmentesen. Ezen felüli lemondás 2500 forint díjfelszámolással jár, amelyet az oktatónak kell kiegyenlítened.

Book Event

60 perces csoportos jógaóra Ft

Gyertyafényes stretching és relaxáció Fláviával.

Available Tickets: 8
The 60 perces csoportos jógaóra ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Date

2023 Oct. 05.

Time

19:15 - 20:15

Cost

4.450 Ft

Helyszín

Yoga Labor Stúdió - Nagy terem
1055 Budapest, Nyugati tér 8.

Oktató

Flávia
Email
flavcsy@gmail.com
Foglalás
QR Code

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail