Gerincjóga

Ezen az órán a gerinc és a gerinc menti tartóizmok vannak fókuszban, a gerinctorna és a gyógytorna keveredik jógikus elemekkel. Kellemes relaxációval összekötve.

Kezdőként is szeretettel várlak.

 

Áraink

Egy csoportos jóga óra részvételi díja 4.190 Ft

A csoportos jógaóra jegyet személyesen a Recepción tudod megvárásolni az óra kezdése előtt. Készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges.

 

Egyéb információk

Amennyiben 2 főnél kevesebb a bejelentkező, az óra elmarad. Ez esetben az óra kezdése előtt legalább 4 órával értesítünk majd.

 

Lemondás

Foglalásod az esemény kezdete előtt 4 órával módosíthatod díjmentesen. Ezen felüli lemondás 2.500 Ft díjfelszámolással jár, amelyet az oktatónak kell kiegyenlítened.

Hourly Schedule

Az órát Evy helyettesíti!

The 60 perces csoportos jógaóra ticket sales has ended!

Date

2023 Nov. 06.
Expired!

Time

18:00 - 19:00

Cost

4.190 Ft

Helyszín

Yoga Labor Stúdió - Nagy terem
1055 Budapest, Nyugati tér 8.
Kategóriák

Oktató

Dóri

"Évek óta életem része a jóga, az emberekkel való foglalkozás. Kihívásként élem meg, mikor teljesen különböző emberek érkeznek hozzám és mégis egy egységként tudnak együttműködni egy közös célért, amiben kitudnak teljesedni. Ez motivál a jóga oktatásában. Minden órámat gondosan a csoport összetétele alapján állítom össze, hogy mindenki megtalálja benne azt, amire éppen szüksége van. Tanulmányaim a Testnevelési Egyetemen kezdődtek és hosszú éveken át folytatódtak különböző neves jógaoktatói képzéseken, melyet a legnagyobb odafigyeléssel adom át a gyakorlások alatt. Óráimon szeretem a dinamikusságot ötvözni a preventív, nyugodt mozdulatokkal. Legfőbb, örökérvényű mottóm: ép testben, ép lélek. Szeretettel várlak, ha mind ezt megtapasztalnád."

Next Occurrence

QR Code

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail