Baba-Mama Jóga

A baba-mama jógaóra a babának játék, a mamának egy jó lehetőség arra, hogy visszaszerezze a szülés előtti kondícióját. A babák passzív mozgatását és masszírozását végezzük, illetve súlyként használjuk őket az órák alatt. Ezáltal fejlődik a baba mozgás- és térérzékelése, valamint megnyugszik az idegrendszere. A jógás babák sokkal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak.

 

Ami az édesanyákat illeti: Tornáztatjuk a medencealapi izmokat, ezzel segítve a gát regenerálódását. Átmozgatjuk az egész testet, nagy hangsúlyt fektetünk a core izomzat megerősítésére, hiszen a pici állandóan a kezünkben van, sokat hajolunk, emelünk, és ezt bizony nem mindegy milyen technikával tesszük.  Sok tartásjavító, háterősítő jóga pózt végzünk. Az órákat légző gyakorlatok, gátizomtorna, és relaxáció teszi még színesebbé.

Lelki szempontból nagyon hasznos, hogy a mamák korán közösségbe kerülnek. Egy megtartó, előítéletektől mentes, gyógyító női energiákkal teli körbe. Baráti kapcsolatok alakulnak ki, a szülés utáni depresszió elkerülésében, illetve leküzdésében is nagy segítség.

Mit hozzak magammal?

Egy babatakaró mindenképp jól jön, amire rá tudod fektetni a kisbabádat, illetve érdemes 1-2 játékot (csörgőt-zörgőt) hoznotok – pár olyan dolgot, ami a saját játéka és segíti a feloldódást az új környezetben, illetve a játszhat vele, amíg az anyagyakorlatokat csináljuk.

Mi lesz ha a babám sír, elalszik vagy pelenkát kell cserélnem?

Semmi! 🙂 Az óra közben bármikor tisztába teheted vagy megszoptathatod. Ha úgy érzed, hogy nagyon elfáradt és aludni szeretne, nyugodtan altasd el, vagy hagyd pihenni, ha megy neki egyedül is az elalvás. Te addig is élvezheted az “én idődet”.

Ajánlott kor: 6 hetes kortól 8-12 hónapos korig.

 

Áraink

A baba-mama csoportos jóga óra részvételi díja 3.500 Ft

A csoportos jegyet személyesen a Recepción tudod megvárásolni az óra kezdése előtt. Készpénzes és bankkártyás fizetés is lehetséges.

 

Egyéb információk

Amennyiben 2 főnél kevesebb a bejelentkező, az óra elmarad. Ez esetben az óra kezdése előtt legalább 4 órával értesítünk majd.

 

Lemondás

Foglalásod az esemény kezdete előtti nap este 20 óráig módosíthatod díjmentesen. Ezen felüli lemondás 2.500 Ft díjfelszámolással jár, amelyet az oktatónak kell kiegyenlítened.

Book Event

Baba-mama jóga Ft

Baba-mama jóga

Available Tickets: 8
The Baba-mama jóga ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Date

2023 Dec. 12.

Time

09:30 - 10:30

Cost

3.500 Ft

Helyszín

Yoga Labor Stúdió - Nagy terem
1055 Budapest, Nyugati tér 8.

Oktató

Flávia
Email
flavcsy@gmail.com
Foglalás
QR Code

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail